Kraampjes met hapjes bruiloft

Kraampjes met hapjes op je bruiloft

Wat serveren we als tussendoortje op onze bruiloft?

Kraampjes met lekkere hapjes en drankjes zijn de toekomst voor bruiloft buffetten, waardoor er een frisse nieuwe draai aan de traditionele buffetten komt, Want het is interactief en geeft de mogelijkheid om voor ieders wat lekkers neer te zetten.
Met meerdere verschillende eetkraampjes kom je alle gasten tegemoet. Bijvoorbeeld, je verwacht vegetariërs en vlees liefhebbers op je bruiloft, dan is het opzetten van verschillende kraampjes een geweldige manier voor de dekking van alle bases.
Een ander groot voordeel is het feit dat de gasten de hele dag of avond door gebruik kunnen maken van de hapjes,
Een traditionele buffet vereist niet alleen dat je gasten in de rij staan, maar iedereen gediend krijgen vraagt een aanzienlijke hoeveelheid tijd.
Door verschillende kraampjes op te stellen om uit te kiezen, ben je van deze rijen verlost.

Denk aan een kraampje met vis en haring, en een heerlijke vissalade.
Een kraampje mediterranee met hapjes, noten, olijven, droge worstjes, kaas…..
Of je kan het ook meer fastfood houden, zoals broodjes hamburger, kroketten, frietjes.
Je kan er oneindig mee aan de slag, je kan bij ieder kraampje verschillende wijn of Prosecco neerzetten, en natuurlijk verschillende soorten fruit.

Op deze manier creeër je een fantastische sfeer op je bruiloft, doordat je gasten ongedwongen kunnen genieten van alle heerlijke hapjes, en er ook geen stilte valt tijdens een warm buffet, waarop je gasten plots allemaal tegelijk moeten eten.

Kraampjes met hapjes op bruiloft