bruidskinderen-vintage-stijl

Er is echt niets meer waard dan kleine bloemenmeisjes, allemaal opgedoft als echte prinsesjes. Voeg daar nog een vleugje vintage lieflijk aan toe, en je zou gewoon moeten concurreren met haar door het gangpad. Voordat je gaat beginnen is het belangrijk om je bruidsmeisjes uit te kiezen. Terwijl een beetje girly-girl zou kunnen genieten van het idee van het dragen van een jurk met stroken en prachtige sieraden met mooie kralen en haarspeldjes, gaat een meer actieve kleine (Kwajongens meid) liever gekleed in een eenvoudiger outfit, comfortabele schoenen en misschien een kortere jurk.
Zodra dat is geregeld, kan je beginnen met het verkleden van de kleine vintage porseleinen popjes:

  • Kies een ruffly jurk met veel zachte kanten details, of lagen van chiffon en fijne kralen.
  • Voor een meer eenvoudige look, kies je voor een 1920 stijl jurk en haal het omhoog met mooie vintage juwelen.
  • Sier de kleintjes met ultra-vrouwelijke en vintage juwelen zoals parelsnoeren, een broche of twee, of een mooie medaillon.
  • Kies een leuk vintage kapsel, zoals leuke zachte krullen, een Franse vlecht of een ballerina knot.
  • Geen vintage kapsel is helemaal compleet zonder een sierlijk haar accessoire. Kijk rond voor een diamanten haarkam, bloemen haarband of een mooi kanten cap sluiertje, en iets kostbaars dat ze kunnen houden, misschien later voor haar eigen bruiloft.
  • Als alternatief, een schattig klein vintage hoedje op haar hoofd, ideaal als je te maken hebt met een actief klein meisje wiens buitensporige kapsel het waarschijnlijk niet lang zal overleven.
  • Versier haar kleine bloemenmandje met kant of chiffon, of als je gaat voor een meer rustieke stijl vintage, kies dan voor een houten of een metalen emmertje in plaats van een mand.
    Geef de meisjes wat make-up , de echte jaren 20 look een blush op de wangen, en een beetje rode lipjes zorgen voor de ultieme vintage stijl.

Niet alleen de bruidsmeisjes zijn schattig, ook voor de bruidsjonkertjes zijn er tal van leuke outfits te bedenken. Denk aan een leuk ruiten colbertje, met als blikvanger de bretels natuurlijk. Kijk eens naar de inspirerende foto’s van bruidskinderen in vintagestijl.

vintage-bruidsmeisjes

Prachtige eenvoudige jaren 20 stijl jurkjes voor de bruidsmeisjes

hoofdbanden-vintage-bruidskinderen

Met deze kanten haarbanden voor de bruidsmeisjes heb je meteen de juiste vintage look

vintage-jurkjes-bruidsmeisjes

Hoe schattig is dit ruffly jurkjes,of de prachtige bloemenprint.

vintage-mandjes-bruidskinderen

Geweldige kant om het bloemenmandje, en als strik in het haar.

vintage-bruidsmeisjes

Echt schattig en vintage is dit jurkje met veel tule.

vintage-bruidskinderen

Het ultieme vintage gevoel

vintage-bruidsmeisje

Een schattig jurkje met een bijzondere kantafwerking geeft het perfecte vintage gevoel

Artikelen bruidskinderen