accessoires voor de bruid

De accessoires en sieraden bij je trouwjurk

Hoe de perfecte accessoires en sieraden bij je bruidsjurk vinden?
Laten we het er allemaal over eens zijn dat het moeilijke deel voorbij is. Je hebt je droom bruidsjurk gevonden! Proficiat! Wat nu komt, zijn de juiste accessoires. Bruidsaccessoires kunnen een outfit maken of breken daarom hebben we een lijst met do accessoires verzameld.



Versier je decolleté

Voeg wat accessoires toe om je decolleté te laten glanzen. Je jurk heeft een strapless sweetheart halslijn . Neem dan een geweldige statement ketting. Of laat je decolleté vrij en kies voor sprankelende oorbellen. Je hebt een accentkleur als onderdeel van je bruiloft. Het zou een mooi idee zijn om dat toe te voegen aan je accessoires. Een modetrend die recent erg populair is geworden, zijn de chokers, “korte kettingen tegen de hals aan”. Chokers zijn perfect voor bruidsjurken met V-halslijn . Het is een prachtig accessoire dat niet je hele decolleté in beslag neemt. We hebben bruidsjurken met halter of omgekeerde halter halslijnen gezien. Bij deze prachtige halslijn, zijn hoofdbanden en haarspelden de perfecte accessoires.


Halssieraden bruid

Minder is meer

Hoe graag je alles ook glimmend en glanzend wilt dragen op je grote dag, het is niet nodig. Voordat je op pad gaat voor accessoires, ga je even staan ​​en kijk je echt naar je jurk. Stel je voor wat voor soort accessoires je nodig hebt om de look compleet te maken, maar niet te overweldigd willen zijn. Je jurk is versierd met tijdloze kant en hoe graag je ook van de eenvoud houdt, je wilt ook iets sprankelends. Voeg een kralenketting toe met een paar bijpassende oorbellen. Kies niet voor nog meer accessoires, je  wilt je mooie jurk niet overrompelen. Als je jurk een hoge halslijn heeft , een boothals, een halter hals of bandjes, zou het beter zijn om de ketting over te slaan. In plaats daarvan kies voor een gewaagde armband. Vergeet niet dat de accessoires je jurk moeten versterken, niet overweldigen.

Bijpassende metalen

Goud. Zilver. Rose goud. Wit.  Er zijn veel verschillende tinten kleuren, maar de meeste accessoires vallen in een van die kleurcategorieën. Dus welke kleur metaal past goed bij welke kleur jurk? Voor witte of gebroken witte trouwjurken zijn platina, zilver en parels geweldig. De helderheid van deze kleuren verbetert de kleur van je jurk en haalt de zuiverheid van het wit naar boven. Voor ivoren bruidsjurken, zullen gouden accessoires je jurk complimenteren. Goud brengt de ivoren en crème tinten op de stof naar voren. Bij twijfel, ga voor de tint van je jurk. Hoe graag je ook denkt dat de lichtgouden armband zou passen bij je witte jurk met zilveren versiering, waarschijnlijk niet. Tenzij het sentimentele waarde voor je heeft, kies je voor een armband in zilver of platina.

Veel meer dan alleen kettingen en oorbellen

De meeste bruiden denken aan kettingen en oorbellen als ze denken aan trouwaccessoires. Er zijn zoveel meer opties dan alleen die twee items. Bruids sjerpen of riemen zijn prachtige accessoires. Deze kunnen worden verfraaid met steentjes en edelstenen die overeenkomen met de kleur van je jurk. Niet alleen dat, maar het kiezen van de perfecte sjerp voor je jurk kan ook je mooie figuur verbeteren. Voor bruiden met een lang torso, zal een brede sjerp je lichaam complementeren. Dunne sjerpen zijn perfect voor bruiden met kortere torso’s. Voor bruiden die de appelvorm hebben, zal een sterk gerolde sjerp, vooral naar het midden van de sjerp, je de illusie geven dat je een nog plattere buik hebt. Voor kleine bruiden, sjerpen met een V-vorm zullen je lichaam langer maken.

centuur bruidsjurk

Sluier of geen sluier

Sluiers zijn een accessoire bij je bruidsjurk en maken geen deel uit van je jurk. Het ontwerp en de lengte van de sluier hangen af ​​van je trouwjurk. Als je jurk elegante kantapplicaties heeft verspreid over de hele jurk, tot aan de sleep, kun je met een simpele sluier van één laag de details van je bruidsjurk laten zien. Kortere sluiers omlijsten het lichaam van slanke bruiden, terwijl vogelkooisluiers een edgy of vintage gevoel aan de jurk kunnen geven. Welke sluiers en ontwerpen je ook kiest, het zou je trouwjurk moeten aanvullen als alle andere accessoires. Welke soorten sluiers zijn er ?

In plaats van de sluier kun je ook kiezen voor een trendy bloemenkroon. Perfect voor bruiloften in de lente en de zomer. Gebruik dezelfde bloemen en groen als je boeket om je bloemenkroon te laten aansluiten op je bruiloftsthema. Geen bloemrijke bruid? Versier je haar met haarspelden. Kristallen haarspelden kunnen een subtiele schittering toevoegen aan een eenvoudige bruidsjurk.

Bloemenkroon bruid

Cover Ups

Voor die bruiden die van het koelere weer houden, zijn de winterhuwelijken magisch. Bruids cover-ups zijn een perfect accessoire voor die koelere maanden. Cape’s en nep bontstola’s zijn de accessoires om te dragen tijdens een winterbruiloft. Ze geven warmte zonder af te doen aan de elegantie en verfijning van je bruidsjurk.

Bruidsschoenen

Het laatste waar je last van wilt hebben is het feit dat je schoenen je voeten vermoorden. Houd het zo comfortabel mogelijk, zodat je ten volle van je dag kunt genieten. Dus kies voor comfortabele schoenen. Hou ook de hoogte in de gaten bij het uitzoeken van een paar schoenen. Kies voor een makkelijke hak in plaats van hemelhoge stiletto’s. Voeg gel inlegzolen toe voor meer comfort. Een andere goede tip die we voor je hebben is, kies een paar schoenen die je waarschijnlijk weer zult dragen. In plaats van voor dat zuivere witte paar te gaan, ga voor zilver, of voor je themakleur. Op die manier kun je het met verschillende jurken dragen voor verschillende gelegenheden.

Accessoires bruidsschoenen

Het belangrijkste accessoire dat je op je trouwdag kunt dragen, is je stralende lach! Geen enkele sieraad zal je glimlach overtreffen terwijl je in je droom bruidsjurk zit. Afgezien van je prachtige glimlach, welke accessoires je ook kiest, zorg dat het je ware persoonlijkheid laat zien. Wees jezelf en je trouwdag zal magisch zijn!