Ideetjes en inspiratie huwelijksbedankjes

Bedankjes huwelijksbedankjes

Als je gaat trouwen wil je na afloop je gasten natuurlijk bedanken voor hun aanwezigheid. Dit doe je met een huwelijksbedankje, ook wel trouwbedankjes genoemd. Ze zijn er in allerlei vormen kleuren en modellen en worden aan het einde van de dag/avond meegegeven aan de gasten als herinnering aan jullie bruiloft.
Deze presentjes ook wel gifts of giveaways genoemd zijn te verkrijgen in vele soorten. je kunt altijd wel een iets vinden wat een toepassing heeft op jullie, dit kun een traditioneel leuk of goedkoop bedankjes zijn. Wat je ook geeft, zorg dat je een leuk waardevol huwelijksbedankje aanbied aan je gasten.

 

De presentatie van de bedankjes

Erg belangrijk, maak er op een mooie tafel een blikvanger van, Je kunt ze in een mooie mand presenteren, of los op de tafel zetten. Je kun het decoreren met mooie strikken in de kleur van het bedankje. Heb je alleen een diner met daggasten, leg ze dan van te voren gepresenteerd op het bord. Erg leuk als je een kleurthema hebt aan de tafel, en er een presentje in dezelfde kleur bij ligt.

Tafel bedankjes

Een snoepbuffet

Denk ook eens aan een snoepbuffet als vervanger voor de bedankjes.
Denk aan lolly's, spekken, nougat en zet er leuke doosjes of zakjes bij, zodat de gasten zelf hun zak kunnen vol scheppen naar wens. Het is ook nog eens een leuke decoratie en blikvanger op je bruiloft.

Dessert tafel

Goedkope huwelijksbedankjes

Een bedankje hoeft echt niet veel geld te kosten, en het gaat om het gebaar om je gasten te bedanken. Vaak eindigd het bedankje toch op zolder of in de vuilnisbak.
Je kunt een foto van jullie geven, altijd een leuke herinnering. Of maak zelf een leuk zakje met amandelbonen. Ook een plantje of bloem, is vaak kostenbesparend. Er zijn veel Bedank doosjes om zelf te vullen .Koop wat leuk snoepgoed, en je hebt een traditioneel perfect bedankje.Geef een bedankje per koppel, en niet per persoon, dit bespaart ook. Heb je nog tijd genoeg bestel dan leuke doosjes en bedankjes, voor 2 € heb je al een leuk bedankje,

Bedankjes voor getuigen en ceremoniemeester

Vaak wil je de getuigen en ceremoniemeester extra bedanken, dit kun je doen met een blijvende herinnering zoals:
Een fles wijn met jullie etiket
Een glas met een gravure erin van jullie trouwdatum.
Een sleutelhanger met gravure.
Een stenen beeldje van een bruidspaar.
Zo zijn er tal van leuke dingen te verzinnen.

Ook bestaan er van allerlei leuke teksten die je kun gebruiken, een voorbeeld: je geeft een blikje met een paar koffiepads met als tekst (Kom nog een op de koffie. Een kleine garde (Kloppertje) met als tekst klop nog een aan. Zo zijn er honderden bedankjes te bedenken voor jullie trouwerij.

Trouwartikelen - De leukste Weddingshop

Thema bedankjes

Je kunt ook een themabruiloft hebben zoals een eco-bruiloft, vintage- bruiloft, Boeren-bruiloft, Italiaanse bruiloft, hier zijn ook leuke thema bedankjes bij te verzinnen. Bij de eco bruiloft b.v. een klein jute zakje gevuld met lavendel. De Italiaanse bruiloft een leuk glazen potje gevuld met gekleurde pasta. Zo is er voor ieder thema wel iets te bedenken. Ook met jaargetijden zoals kerst, Sinterklaas, of Pasen. Met paaseitjes in een mandje zul je je gasten zeker verrassen. Plaatst de tafel met bedankjes op een goed zichtbare plaatst, en vergeet niet dat de ceremoniemeester iedereen voorziet.

Zelf je bedankjes maken

Bedankjes zelf maken kan natuurlijk ook als je zelf een beetje creatief bent. Ga naar de snoepwinkel koop rode schuimharten en allerlei andere roze of rode snoepjes, Steek deze op een prikker doe er een kanten hoesje om en in cellofaan wikkelen, en je hebt een leuk klein bruidsboeketje. Ook kun je zelf leuke zakjes kopen in tule of jute en deze met bruidssuikers vullen .Een trouwbedankjes kan variëren in prijs van 0.20 cent tot 5.00 euro. Maar het gaat om het idee. Vaak vindt de familie de traditionele huwelijksfoto nog het mooiste, zo heeft iedereen gelijk een foto van jullie huwelijk als aandenken.

Huwelijksbedankjes

Enkele originele bedankjes

  • Gepersonaliseerde M&M's, te bestellen op My M&M's
  • Een klavertje vier ( Geluk )of 'Vergeet-ons-nietjes' in een potje
  • Fortune cookies een koekje met een met persoonlijke wens erin.
  • Blikje met koffiepads met daarop de tekst: 'Kom nog eens op de koffie'
  • weddingbubbles in leuke flesjes
  • Een kleine garde met daaraan een kaartje: 'Klop nog eens aan'
  • Flesjes wijn met persoonlijke etiketten
  • Blikje met nootjes met daarop de tekst: 'Wij hebben Echt-ge-noten.
  • Kauwgom (ook wel 'Trouwgom')
  • Lollies met jullie foto erop bij besweet te bestellen
  • Bedrukt snoep, zoals zoete hartjes of pepermuntjes in een mooi doosje of organza zakje
  • Popcorn in een persoonlijk voor jullie gedrukte kartonnen bak
  • Een zeepje als bedankje, met jullie namen erin
  • Kaarsjes in een mooie houder met naamkaartje
  • Bedankjes met geluk

    Waarom je gasten niet verassen met een bedankje met geluk.
    Denk aan gelukspoppetjes, geluksstenen, deze kun je makkelijk
    online kopen, en zijn vrij goedkoop.

    Bedankjes

    Een goodiebag als bedankje

    Vandaag de dag worden er steeds meer leuke tassen gevuld met bruikbare spulletjes voor de gasten. Zie je een bedankje niet zo zitten, denk dan eens aan een leuke goodiebag voor je gasten.

    Ben je nog op zoek naar een leuk goedkoop huwelijksbedankjes, ook bij Bol hebben ze zeer leuke verpakkingen en huwelijksbedankjes voor een klein prijsje.