Trouwlocatie

Trouwlocatie de Kroezeboom in Tubbergen

Een van de mooiste trouwlocatie van Twente is de Kroezeboom op de Fleringer Es, hier kun je onder de takken van een van de oudste en beschermde eiken boom naast een kapelletje, officiëel je huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Deze prachtige trouwboom is een van de bekendste open lucht trouwlocaties in Tubbergen. Deze locatie is uiteraard zeer geschikt en toegankelijk voor ieder toekomstig bruidspaar die op een unieke manier willen trouwen, dichter bij de natuur onder deze eeuwenoude en karakteristieke boom.

Informatie
De locatie verzorgd stoelen voor alle bruiloftsgasten en een tafel met stoelen voor het toekomstige bruidspaar, zo kan iedereen knusjes plaatsnemen onder de takken van de Kroezeboom waar de officiële ceremonie kan plaats vinden.
In overleg met jullie zal een ambtenaar van de burgerlijke stand jullie huwelijk voltrekken precies zoals jullie van tevoren
hebben aangegeven. Jullie kunnen na afloop het glas heffen en een korte receptie houden. Dit word met de locatie van te voren besproken.

Vervoer van het bruidspaar
Het bruidspaar wordt bij de Kroeseboom afgezet en opgehaald, zowel de gasten en het paar worden door de bode ontvangen, en deze wijst ieder naar zijn plaats.

Route en parkeren voor de gasten
Er is voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten die hun auto kunnen parkeren aan de N 343 en deze kunnen de Kroezeboom
wandelend bereiken langs een verhard pad op ca. 250 m afstand van de boom.

Adres
De Kroezeboom
Raadhuisplein 1
7651 CV Tubbergen
Tel. 0546-628181
Twente Provincie Overijssel

Trouwen onder een boom