Oranje-grijs-bruiloft-thema

Oranje met grijs thema bruiloft

Oranje is een van die kleuren die jullie ofwel verafschuwen of aanbidden, er is echt geen middenweg. In combinatie met een zachte grijze toon is het echter onmogelijk om niet verliefd te worden op de levendigheid en de lieflijkheid van oranje. Wij houden ook van oranje en hoe draagt een element van plezier om het contrast en aanvulling van de gedempte tinten van grijs, uiteindelijk resulterend in een kleurenschema dat precies de juiste combinatie van elegantie en pit is.Laten we eens kijken naar een aantal contrasterende ideeën om je kleur creativiteit brandstof te geven:

  • Kleed de bruidsjonkers in elegante grijze pakken, gecombineerd met leuke oranje accessoires zoals een zonnebril, beugels of vesten. Houd in gedachten dat oranje niet past bij alle huidtinten, dus denk goed na bij het kiezen van de jurken voor de bruidsmeisjes
  • Geometrische patronen zoals chevron en strepen werken uitzonderlijk goed met dit kleurenschema en het zet de twee kleuren in
    mooie scherpe contrasten.
  • Kies voor mat antiek zilverwerk en vintage zilveren vazen om een bleke sprankeling te geven aan het grijze palet, en neem vers geplukte vruchten zoals perziken en kruisbessen voor een organisch oranje tintje.
  • Kleed de zaal in zacht oranje kaarslicht en dek de tafels in prachtige vloerlengte grijze tafelkleden.

In termen van de bloemen, je hebt nogal een selectie om uit te kiezen in oranje rozen, lelies, Ranonkels, gerbera’s, viooltjes, chrysanen, noem maar op! Op de grijze kant van de dingen, kiezen voor bleke vetplanten, lucht planten en olijftakken om je boeketten en arrangementen te voltooien.

Vooral in de herfst is oranje een waanzinnige kleur om mee te decoreren, denk aan oranje gekleurde herfsttakken, pompoenen, en chrysanten in vele soorten.

Thema-bruiloft-oranje-grijs