Mexicaanse hapjes bruiloft

Mexicaans thema en hapjes bruiloft

Heerlijke Mexicaanse lekkernijen op je bruiloft

Voor de zomerse bruiloften die weer in aantocht zijn, kwamen we een paar leuke recepten tegen voor
de warmere dagen. Serveer uw gasten taco’s, wraps, en andere Mexicaanse hapjes en serveer er een heelijk koud Mexicaans bier bij. En nu je toch al in de Mexicaanse sfeer zit, laat Mexico de leidraad zijn op je bruiloft.Taco’s zijn makkelijk zelf te maken, voor de vulling kan je eindeloos combineren.
Serveer het op mooie schalen, en zet deze bij de gasten op tafel, samen met wat olijfjes, en ook heerlijke wraps.
Maar natuurlijk kan je ook een mooie tafel als blikvanger neerzetten, waar alle hapjes heerlijk uitgestald liggen samen met koele Mexicaanse bieren zoals een Corona, of een Tequila.
Uw gasten zullen er de hele avond van smullen, je kan ze vullen met gehakt en kidneybonen, maar ook met heerlijke salades.

Dit alles is makkelijk zelf te maken met de recepten en ideeen van De Tex Mex-gerechten van santa maria worldJe vindt hier de volgende recepten: Fajita, Burrito, Enchilada, Taco, Nacho, Quesadilla, Guacamole en Pico de Gallo.
Ontdek hier hoe je de klassieke gerechten op authentieke wijze kunt bereiden.
Wil je er echt een Mexicaanse avond van maken, serveer dan geroosterde maiskolven en tortillachips met een heerlijke dipsaus.

Mexico

Nu je toch al aan een beetje in de Mexicaanse sfeer zit is het misschien een leuk idee om je bruiloft nog wat meer Mexicaanse stijl te geven.
Natuurlijk speelt kleur een grote rol, en kan je volop decoreren met mooi felle kleuren, denk aan linten in alle kleuren van de regenboog.

Geef nog wat extra sfeer door een Mexicaans Mariachi band te laten spelen op uw bruiloft.

Mexico
Heerlijk gekruide gehaktballetjes op Mexicaanse wijze

Mexico
Taco’s met een heerlijke dipsaus.

Mexico
Een Mexicaans biertje zoals een Corona.

Mexico
Deze taco is onweerstaanbaar

Mexico
Een Tequila hoort er natuurlijk bij.

Mexico