Veldboeket als bruidsboeket

Bruidsboeket met veldbloemen

Veldbloemen op je bruiloft? Niet alleen voor je huiskamer maar ook te gek als bruidsboeket! Een bruidsboeket van veldbloemen is echt een trend, zeker als je gaat trouwen in de zomer is het super trendy en fleurig. Zelf een boeket plukken in een pluktuin in de buurt? Waarom niet? Het is dit seizoen 2021 de grote trend.

Zelf een veldboeket maken

JA “less is more” en zeker bij een veldboeket als bruidsboeket. Wil je het klein en simpel houden, dan is een veldboeketje van wilde bloemen iets voor jou, zeker als je een BOHO bruid bent. Het is super romantisch. Denk aan een bruidsboeketje met margrietjes of madeliefjes, super romantisch. En een veldboeket hoeft niet perfect te zijn, dus makkelijk zelf te maken.

Bruidsboeket veldbloemenhandgebonden roze bruidsboeket

Veldboeket laten maken

Wil je toch wel iets speciaals op je trouwdag, een bloemist kan ook een prachtig bruidsboeket maken van veldbloemen, en kan precies die bloemen bestellen die je graag wil. Je hebt een keuze uit volop kleuren, van blauw tot rood en pastel, iedere kleur is te verkrijgen. En je kunt het zo groot of klein laten maken als je zelf wilt, van een waterval boeket, tot een klein handgebonden bruidsboeketje.

Bruidsboeket maken van wilde bloemenbruidsboeket maken veldboeket

Seizoen

Echte veldbloemen zijn er niet het hele jaar door, maar enkel in de zomermaanden. Dus trouw je in de zomer, heb je volop keus. Hoewel in de winter er toch boordevol bloemen beschikbaar zijn die zich laten gebruiken in een typsich veldboeket. Zoals Nerine, Lisianthus, Eryngium, Emile, Ornithogalum Delphinium etc….

Bruidsboeket winter veldbloemen

Veldbloemen als decoratie

Je hoeft de veldbloemen niet alleen te gebruiken voor je bruidsboeket, maar de hele entourage op je bruiloft komt tot leven met fleurige veldbloemen. Denk aan leuke vaasjes, een mooie backdrop, of hang leuke blikken of lege glazen potjes aan de stoelen op je trouwlocatie met zelf geplukte veldbloemen.

Glazen potjes trouwlocatie veldbloemenTrouwlocatie met veldbloemen

Bekijk de leukste voorbeelden van een bruidsboeket met veldbloemen.