Trouwkostuum Huren of kopen?

Trouwpak op maat

Een trouwpak naar eigen idee en wens


Ook eens even iets leuks voor de bruidegom. Naast de bruid moet ook de bruidegom er op zijn trouwdag stralen als geen ander, en zich helemaal lekker voelen in zijn outfit.
Natuurlijk zijn er al veel stijlen trouwkostuums van diverse merken, maar een trouwpak echt helemaal persoonlijk maken is wel iets unieks, Bij Solo Per Lui kunnen mannen hun pak zelf ontwerpen met leuke extra details. Wat kan er allemaal.

Borduursels

Er zijn veel mgelijkheden in een kostuum waar je iets op kunt borduren. B.d de manchetten, het borstzakje of iets aan de binnenkant van het kolbert. Zo'n borduursel maakt dat je trouwpak helemaal gepersonaliseerd wordt, denk aan de borduring Ik hou van jou, dit laat je dan ff zien bij het jawoord. Of de datum van jullie trouwen, of jullie eigen iniialen. Dit alles kost je niets extra's , bij Solo Per Lui is dit allemaal ingegrepen in de prijs.

Accessoires bij het trouwpak
Je kan natuurlijk ook andere dingen personaliseren b.v. de stropdas, het pochet of de manchetknopen? Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, stijlen, en kleuren.

Een schitterende aanbieding

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt trouwpak, kiezen uit honderden stoffen en voeringen , Dan is dit de perfectie aanbieding!!!
Voor € 649,- krijg je het hele pakket
1 Maatpak
2 Maatoverhemden
1 Stropdas
1 Paar manchetknopen
1 T-shirt voor onder uw maatoverhemd
Zie je dit alles wel zitten ga dan naar de site van Soloper Lei en maak snel een afspraak voor jou persoonlijke trouwpak.

.website

Bekijk de impressie foto's

Trouwpak op maat

Naam van de bruidegom ingeborduurd bij de binnenzak

trouwkostuum borduursel initialen

Borduursel op manchetten overhemd