Nieuws trouwen

Nieuws over trouwen

The Big Wedding Nieuws!

Stellen die hun ja-woord willen geven op een bijzondere en unieke manier, kunnen terecht Op 7 mei 2013 in Pathé
Tuschinki te Amsterdam, waar 30 tot 50 koppels de kans krijgen dit mee te maken. In dit schitterende theater zullen de aantal gekozen stelletjes in het huwelijk treden, begeleid door ieder 4 getuigen 8 vrienden of familieleden. Het gezelschap wordt verwacht de ceremonie bij te staan, bij de gelegenheid word een kop koffie of thee geschonken. Het buitengewoon huwelijk zal voltrokken worden door een ambtenaar van de burgerlijke stand en specifiek begeleid door de bekende Lauren Verster. Er worden zoals gezegd uitzonderlijke trouwfoto's genomen tijden deze gebeurtenis, ieder bruidspaar krijgt een unieke foto mee.
Na het trouwen gaan de gezamenlijke stellen in de grote riante zaal van Pathé Tuschinski plaats nemen, na een inleidend
woord door Lauren Verster en met 'n klap op de hamer zijn alle paren officieel getrouwd. Nadien is het hele trouwgezelschap
uitgenodigd om een glaasje champagne te drinken en er word getoast op de Newly Weds.
Een reischeque van Jiba wordt door 1 van de winnende bruidsparen op deze dag in ontvangst genomen, en is bedoelt voor
een onvergelijkelijk 8-daagse huwelijksreis in 'n sublieme 5-sterren verblijf. Vervolgens kunnen de winnaars een opmerkelijke
bruidstaart aansnijden van taartenwinkel.nl, ieder van de getrouwde bruidsparen krijgen ook een taart van deze excellente
patisserie aangeboden. De pers zal op dit moment voldoende aanwezig zijn op deze bijzondere dag. Zij zullen uitbundige vragen
stellen aan de Newly Weds. Elke getrouwt paar krijgt om hun mooie dag af te sluiten een goed gevulde Goodiebag met een
waardecheque t.w.v. €75, van Jiba mee naar huis, na deze Big wedding day.
The big wedding is te zien vanaf 9 mei in de bioscoop.

Stelletjes trouwen steeds jonger

Dat blijkt uit onderzoek onder 3200 bezoekers van de Love & Marriage Beurs. Twee jaar geleden was 70 procent onder de dertig bij het trouwen, nu is daar dus tien procent bijgekomen.

Ook sluiten steeds meer stellen een huwelijksdagverzekering af. Deze verzekering vergoedt de kosten van het huwelijk wanneer deze onverwacht niet kan doorgaan. Volgens de organisator van de Love & Marriage Beurs komt dit omdat het een nieuw product is waar veel mee wordt geadverteerd.

Veel Nederlanders zijn nog aardig traditioneel op huwelijksgebied. Zo wil 70 procent dat de bruidegom de jurk voor de Grote Dag niet ziet. Een kwart wil nog wel de kleur verklappen, ookal is het in de meeste gevallen een witte jurk.

Dat blijkt uit onderzoek onder 3200 bezoekers van de Love & Marriage Beurs. Twee jaar geleden was 70 procent onder de dertig bij het trouwen, nu is daar dus tien procent bijgekomen.

Ook sluiten steeds meer stellen een huwelijksdagverzekering af. Deze verzekering vergoedt de kosten van het huwelijk wanneer deze onverwacht niet kan doorgaan. Volgens de organisator van de Love & Marriage Beurs komt dit omdat het een nieuw product is waar veel mee wordt geadverteerd.

Veel Nederlanders zijn nog aardig traditioneel op huwelijksgebied. Zo wil 70 procent dat de bruidegom de jurk voor de Grote Dag niet ziet. Een kwart wil nog wel de kleur verklappen, ookal is het in de meeste gevallen een witte jurk.

Gratis trouwen.

Wie gebruik wil maken van de mogelijkheid om gratis te trouwen, hoeft in de meeste gemeenten niet meer te rekenen op veel ceremonieel. Ontmoedigingsbeleid. Steeds meer en te veel bruidsparen melden zich aan voor het ‘gratis uurtje.

Almeerders mogen overal trouwen

Trouwen in je eigen achtertuin of een juf die op haar school in het huwelijksbootje wil stappen. De gemeente Almere vindt dat het allemaal moet kunnen, maakte ze dinsdag bekend. De regels voor trouwen buiten het stadhuis zijn versoepeld, waardoor ook buiten de acht permanente trouwlocaties in Almere het jawoord kan worden gegeven.

Trouwen is gezond

Gehuwde mannen van 50 jaar leven in 2000 gemiddeld ongeveer vier jaar langer dan ongehuwde mannen van die leeftijd. Gehuwde vrouwen van 50 jaar worden ongeveer twee jaar ouder dan vijftigjarige ongehuwde of gescheiden vrouwen.
Voor mannen zijn de positieve effecten van trouwen dus groter dan voor vrouwen. Vrouwen letten over het algemeen beter op de gezondheid van zichzelf en hun partner. Daarnaast hebben vrouwen een groter sociaal netwerk van vriendinnen en bekenden dan mannen. Echtscheiding en overlijden van de partner hebben daarom minder schadelijke gezondheidseffecten.
Gescheiden mannen lijden vaker aan ernstig overgewicht en roken en drinken meer dan getrouwde mannen.Gescheiden vrouwen roken meer dan getrouwde vrouwen. Gehuwden hebben daardoor minder kans op kanker en hartaanvallen.
Opvallend is dat ook onder doodsoorzaken die niets te maken hebben met de gezondheid, zoals moord en doodslag, gehuwden het minste risico lopen.

Pas getrouwde stelletjes niet blij met huwelijkscadeaus

De meeste pas getrouwde stelletjes vinden de cadeaus die ze voor hun huwelijk hebben gekregen verschrikkelijk, blijkt uit Brits onderzoek. Vooral badjassen, peper- en zoutstelletjes, kaarzen, fotolijstjes en borden met hun naam erop zijn niet geliefd.Maar liefst 86 procent van de deelnemers aan het onderzoek gaven toe niet blij te zijn met hun cadeaus. 72 Procent zou liever cadeaubonnen of geld willen ontvangen, hoewel 28 procent moeite had te beslissen waaraan ze de bonnen wilden besteden.De grootste angst die de huwelijkscadeaus met zich meebrengen, is dat de cadeaus nog vele jaren na het huwelijk pontificaal in het zicht moeten blijven om de gevers het gevoel te geven dat je er blij mee bent.Over het algemeen (85 procent) gaat de voorkeur ernaar uit om zelf cadeaus uit te kiezen.

Trouwen thuis mits iedereen welkom is

Wie in Den Bosch een particulier huis als trouwlocatie wil gebruiken, zal een verklaring moeten overleggen dat het pand bij de huwelijksvoltrekking openbaar en vrij toegankelijk is. Dat wordt een van de voorwaarden die de gemeente Den Bosch zal verbinden aan toestemming om thuis te trouwen. De gemeenteraad is voorstander van een dergelijke regeling.

Eerste Eiken huwelijk in Nederland 80 jaar getrouwd

Als alles meezit dan viert het echtpaar Ably over twee weken voor de tachtigste keer hun trouwdag. Pieter Ably, afkomstig uit Friesland en zijn vrouw Henriëtte Jeanne Ably, afkomstig uit Frankrijk, trouwden op 23 juni 1928. Over twee weken zullen zij het eerste echtpaar zijn in Nederland dat het eiken huwelijk viert.

Trouwen op het internet

Aanstaande echtparen die in Hoogeveen gaan trouwen, kunnen hun huwelijk laten uitzenden via internet. Met een Trouwcamera staat de trouwzaal in het raadhuis rechtstreeks in verbinding met het internet. Op deze manier kunnen familieleden, vrienden en kennissen die niet lijfelijk aanwezig zijn, toch op afstand meekijken.

Trouwen op het Strand aan Maas

Het kan nog niet op veel plekken, maar het Strand aan de Maas in Rotterdam maakt het mogelijk: trouwen met je voeten in het mulle zand. Het stadsstrand is een officiële trouwlocatie.
Waar bruiloften aan zee meestal blijven steken in het strandpaviljoen, biedt het Rotterdamse stadsstrand het volgende seizoen de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven óp het strand.

Trouwen nu ook mogelijk in de Amsterdam Arena Amsterdam

Stelletjes die willen gaan trouwen kunnen vanaf nu elkaar ook in de Amsterdam Arena het ja-woord geven. Henk Markerink, directeur Amsterdam ArenA:”We zijn blij dat we nu ook fans de gelegenheid kunnen bieden op hun lievelingsplek te kunnen trouwen. Met de vele evenementen in ons stadion zal het echter niet altijd mogelijk zijn op of rond het veld te trouwen. Maar wij zullen er alles aan doen om het voor hen tot een onvergetelijke dag te maken. Het eerste huwelijk zal voltrokken worden op de Koninklijke Loge, maar er zijn uiteraard vele andere mogelijkheden in het stadion.

Steeds vaker trouwen op Aruba en buitenland

Bijna twintig procent van alle trouwerijen vindt tegenwoordig plaats in het buitenland. Voor deze zogenaamde ‘destination weddings' is Aruba met zijn uitgestrekte stranden, romantische zonsondergangen en uitgelezen fotolocaties een populaire bestemming.

Trouwen in een vliegtuig...

In het luchtvaartpark Aviodrome dat tegenwoordig bij Lelystad staat, is het vanaf volgend jaar mogelijk om te trouwen in een Boeing 747. Dat is pas een goede start. Je eeuwige leven samen beginnen in een aan de grond gelopen vliegtuig dat nooooit meer zal vliegen, geen werkende motoren heeft en kapotte navigatiesystemen... Zal dus erg populair zijn onder de gemiddelde Lelystedeling of Almeriaan.

Nieuws Glamorous trouwen in Tuschinski

Veel stelletjes deden er wellicht al inspiratie op. Tijdens een romantische film zwijmelen over een sprookjeshuwelijk vol klasse en stijl. Bioscoop Tuschinki in Amsterdam biedt echtparen in spé de mogelijkheid te trouwen in dit romantische filmpaleis.De bioscoop beschikt over verschillende zalen die stelletjes kunnen boeken. Geheel in stijl kunnen de geliefden met de limousine via de rode loper Tuschinski betreden. Aan dit feestje hangt wel een prijskaartje. De prijzen variëren van 250 tot 2500 euro. Daar bovenop komen nog de kosten die de gemeente in rekening brengt voor onder andere de trouwambtenaar.

Trouwen kan nu ook in de Tarzan Corner

oed nieuws voor alle stellen met trouwplannen en liefde voor de autosport: de gemeenteraad van Zandvoort heeft besloten bruidsparen de mogelijkheid te bieden ook op Circuit Park Zandvoort te trouwen en wel in de VIP room Tarzan Corner met uitzicht op de Tarzanbocht, de bekendste circuitbocht ter wereld.
Bruidsparen die op het circuit willen trouwen kunnen contact opnemen met het directiesecretariaat voor overleg over datum en kosten. Daarna sturen ze een brief naar het College van Burgemeester en Wethouders van Zandvoort, bureau Burgerlijke Stand, Postbus 2, 2040 AA Zandvoort, met het verzoek om de Tarzan Corner op hun huwelijksdag aan te wijzen als huis der gemeente. Daarna wordt een zgn. Overeenkomst Trouwlocatie opgesteld en door betrokkenen ondertekend. Naast het gebruik van de Tarzan Corner biedt het circuit mogelijkheden voor verdere aankleding en decoratie, catering van kopjes koffie tot en met lunches en diners en, waar mogelijk, de vervulling van bijzondere autosport wensen'.

Trouwen in DierenPark Amersfoort

Bent u op zoek naar een unieke en spannende locatie voor de dag van uw leven? Wilt u trouwen tussen de tijgers? Dan bent u van harte welkom in het Paleis van Koning Darius in DierenPark Amersfoort.

Deel

Artikelen trouwen nieuws

  • Apps voor trouwen
  • Nieuwste artikelen trouwen
  • Trends trouwen
  •