Bruiloft in Steampunk Vintage Chique

Steamy punk wedding

Een Steampunk vintage-geïnspireerde bruiloft, de perfecte combinatie voor Victoriaanse details. Voor degenen die nog nooit hebben gehoord van Steampunk, Steampunk is science fiction genre dat een Victoriaanse tijdperk perspectief met stoomkracht combineert en ingebeelde futuristische innovaties die doen denken aan HG Wells en Jules Verne. Victoriaanse kleding, stoommachines, en de tandwielen zijn de elementen van deze Sci-fi genre.

Er zijn ook honderden koppels in Amerika die kiezen voor een Steampunk-thema bruiloft.. Wat een briljant concept. Ik hou van de mogelijkheid om iets totaal nieuws met u delen. De perfecte Victoriaanse jurk voor de bruid om te dragen. Vintage handschoenen en een op maat hoge hoed gemaakt van zwart satijn, zwarte Russisch sluier, struisvogel veren en een handgemaakte satijnen bloem met vintage-geïnspireerde paarse knop op de jurk. De bruid had de perfecte Victoriaans geïnspireerde laarzen om de look compleet te maken.

Vintage chique victoriaans bruidsboeket

De prachtige textuur boeket bestond uit speldenkussen Protea, Hocus Pocus Rozen, Distel, Scabiosa pods, Gloriosa lelies, spider Mokara orchideeën, Ridderspoor, Klaproos pods, Lisianthus en Varen krullen. In het boeket vindt u ook enkele juweel-getinte knop stengels met vintage horloge stukken, veren, tandwielen, en wijzerplaten. De tandwielen werden ook beneden op het handvat geplaatst. Een van de vele kleine details waar ik van hou zijn de niet-florale elementen die worden toegevoegd in een bruidsboeket. Net zoals deze uit de shoot. Deze gebruikt men tandwielen en knoppen - maar je kunt gebruik maken van kristallen, broches, papieren bloemen - de ideeën zijn eindeloos. Wat zou je willen toevoegen aan je boeket?

Makeup Vintage chique

En, natuurlijk, haar en make-up waren een bijzonder onderdeel voor het bereiken van de Victoriaanse-meets-moderne uitstraling. Een losse kant vlecht, benadrukte wenkbrauwen, donkere oog make-up en cranberry lipstick tegen een porseleinen huid van de bruid. Andere leuke accessoires voor het bruidspaar kunnen zijn gear-themed trouwringen, een vintage-knop stam boutonniere met spiraalvormige zakhorloge veren voor de bruidegom, een "Just Married" papier ventilator voor de bruid, en een familie erfstuk zakhorloge dat dateert uit begin 1900

Deel

 

Meer leuke artikelen