Voorbeelden bruidskapsels

Voorbeelden bruidskapsels

Tips en voorbeelden van bruidskapsels

Leuke Ideën voor bruidskapsels met bloemen parels strasssteentjes . Er zijn veel mogelijkheden of je nu lang of kort haar hebt, voor iedere haarlengte is er wel een mooie creatie te vinden . Diverse leuke ideen voor je bruidskapsel van speels modern tot klassiek, bruidskapsels met sluier. Ook de nieuwste trendy kapsels, ingevlochten, vlechten, en grote bloemen en haaraccessoires.

Boho kapsels

Een boho-bruid houdt altijd van haar vlechten en er zijn veel variaties op deze fantasievolle look, of het nu een zoet en lage visgraad vlecht is, of een compacte knot met sluier erop, een vlecht maakt je ultra-vrouw.

Boho

Top Knot

Voor de high-style bruid, een chique chignon is tijdloos en geen opvlieger van vandaag. Strakke opsteekkapsels vormen het perfecte plaatje voor sluiers.

Een knot

Strakke kapsels

Je gezicht vrij van haren. Deze subtiel sexy en stijlvolle do is zeker een wauw op je grote dag.

strak

 

Bekijk de mooie voorbeelden van bruidskapsels

apart-ingevlochten-met-bloemen bruidskapsel-aparte-sluier bruidskapsel-bird-case-sluier bruidskapsel-bohemian-stijl bruidskapsel-grote-bloemen-in-haar bruidskapsel-grote-bloemen-in-haar2 bruidskapsel-haar-ingevlochten bruidskapsel-haaraccessoires bruidskapsel-klassiekbruidskapsel-kort-haar-haarsieraden bruidskapsel-lang-haar-bloemenkrans bruidskapsel-lang-haar-bloemetjes bruidskapsel-lang-haar-vlechtbruidskapsel-nonchalant-strass bruidskapsel-opgestoken-hoge-knot bruidskapsel-opgestoken-ingewerkte-bloemen bruidskapsel-opgestoken-strass-steentjes bruidskapsel-rock-stijl bruidskapsel-vintage-stijlbruidskapsel-vlecht-bloemen bruidskapsel-vlecht-zijkant

Categorie bruidskapsels

  • Bruidskapsel en haarsieraden
  • Bruidskapsel voorbeelden
  • Haaraccessoires bruid
  • Haar sieraden en gezichtsvorm
  • Welk bruidskapsel past bij mij
  • Blog artikelen

    Meer onderwerpen