Bruidsbeurzen Utrecht

Bruidsbeurzen en trouwbeurzen

 

De bruidsbeurzen en bruidsmodeshows in Utrecht 2018


Ook zijn er diverse bruidsmodezaken in uw regio die regelmatig een bruids-modehow organiseren. Het uitzoeken van een bruidsjurk is en blijft een leuke bezigheid voor de dames. Vraag je beste vriendin of je moeder en bezoek een van de modeshows in je buurt.Trouwbeurzen en modeshows, een mooie gelegenheid in de voorbereiding naar jullie trouwdag

 

Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche presenteren alle ingrediënten voor een sprankelende huwelijksdag. Bruidsbeurs Utrecht heeft alles in huis om bruid en bruidegom te voorzien in een fantastische trouwdag. De laatste huwelijksmode wordt op professionele wijze getoond tijdens eigentijdse modeshows voor bruid en bruidegom.Naast het aanbod van de nieuwste trends op de huwelijksmarkt, zullen bezoekers ook worden getrakteerd op diverse geschenkjes en beursaanbiedingen. Op al onze bruidsbeurzen is er volop aandacht voor bruidsmode, kostuums voor de bruidegom, bruidsboeketten, bruidsfotografie, bedankjes, trouwringen, huwelijksreizen, weddingplanners, visagie, bruidskapsels, trouwvervoer en nog veel meer!

Hieronder alle datums en adressen van bruidsbeurzen in Utrecht
Kijk ook bij de bruidsmodezaken in Utrecht voor de datum van een bruidsmodeshow.

Bruidsbeurs trouwbeurs in Utrecht

 

Love & Marriage 17 en 18 maart 2018

Werkspoorkathedraal Utrecht,

De beurs is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegangsprijs is € 16.- (inclusief Nationale WeddingShow en Trouwplannen Magazine t.w.v. €8.95).

Nationale WeddingShow
11.00 uur en 14.00 uur en show 2 om 12.15 uur en 15.30 uur