Bruidsbeurzen Flevoland

Bruidsbeurzen en trouwbeurzen

De bruidsbeurzen en bruidsmodeshows in Flevoland 2018

 


Ook zijn er diverse bruidsmodezaken in Flevoland die regelmatig een bruids-modehow organiseren. Het uitzoeken van een bruidsjurk is en blijft een leuke bezigheid voor de dames. Vraag je beste vriendin of je moeder en bezoek een van de modeshows in je buurt.Trouwbeurzen en modeshows, een mooie gelegenheid in de voorbereiding naar jullie trouwdag

Hieronder alle datums en adressen van bruidsbeurzen in Flevoland
Kijk ook bij de bruidsmodezaken voor de datum van een bruidsmodeshow.

Bruidsbeurzen agenda

 

Open dag trouwen
25 maart 2018
13.00 – 16.00 uur
Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum biedt alles voor een complete huwelijksdag en andere feestelijke gelegenheden. Kom zondag 25 maart van 13.00 tot 16.00 uur naar de Open dag trouwen en ontdek samen geheel vrijblijvend alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag.

Maak een verrassingstocht door het buitenmuseum met onder andere een bezoek aan onze prachtige kapel en de verschillende horecagelegenheden. In de bakkerswinkel is een stukje bruidstaart te proeven en in het Amsterdamse Huis diverse hapjes en gerechten met bijpassende wijnen en champagne. Op verschillende locaties wordt inspiratie aangeboden door diverse experts in: bruidsjurken, trouwkostuums, ballondecoraties, fotografie, bloemen en meer.

Voor de Open dag trouwen geldt gratis entree. Parkeren kan bij de Compagnieshaven.

Aanmelden kan via sales@zuiderzeemuseum.nl of telefonisch via 0228-351135. Bij aanmelding ligt er een leuke verrassing klaar.