Tips en ideeén voor trouwvervoer

Bruidsauto

Wat voor trouwauto kiezen?

Jullie trouwdag vraagt om bijzonder vervoer. Dat spreekt voor zich.
Er zijn veel verschillende trouwauto's te huur, van een oldtimer, Kever, Bentley, Rolls Royce, Hummer, Mercedes, Limousine tot een bakfiets. Maar welke auto jullie kiezen hangt een beetje af van jullie stijl en budget. Als je een lange sleep hebt, of in een kasteel trouwt, ga je natuurlijk niet in een kever.
Om kosten te besparen kan je in de familie nagaan wie er een mooie trouwauto heeft. Vraag of je deze mag lenen voor 1 dag, en of dat de eigenaar chauffeur wil zijn voor jullie.
Huur je een trouwauto denk er vooraf goed aan of deze auto wel betrouwbaar is en deze jullie naar de plaatst van bestemming brengt. Bespreek vooraf de prijs zodat je naderhand geen vervelende dure rekening krijgt, bijvoorbeeld chauffeurskosten, brandstof, en kilometerheffing. Vaak zullen jullie ook samen met de bruidsauto op de foto staan, dus zorg dat hij er mooi uitziet. En pas je autoversiering aan, op de rest van de bloemen.

Hoe ziet de bruidsstoet eruit?

De bruidsstoet bestaat officieel uit de ouders, broers en zussen, grootouders en de getuigen daarna de rest van de familieleden en vrienden.
De eerste die opgehaald wordt is de bruidegom. Hij wordt vervolgens naar het huis van zijn bruid gereden. In de eerste volgauto komen de beide ouders van het bruidspaar: In de volgende auto’s komen de getuigen, broers en zussen en grootouders en andere familieleden. Het bruidspaar stapt in als laatste maar rijdt vooraan in de stoet. Bij het gemeentehuis en de kerk wordt gewacht tot alle andere gasten uitgestapt zijn. De ceremoniemeester regelt het vertrek van de bruidsstoet. Hij is de laatste die vertrekt om er zeker van te zijn dat er niemand is achtergebleven.

De etiquette voor de bruidsauto

De bruid zit in de auto rechts van de bruidegom. Bij het binnengaan van het gemeentehuis of kerk loopt de bruid ook rechts. Zij zit ook rechts tijdens de huwelijksvoltrekking. Bij het verlaten van het gemeentehuis en/of kerk loopt de bruid links van de bruidegom.

Het huren van een trouwauto:

Huur je auto bij een vertrouwd bedrijf, het zou een ramp zijn als je trouwauto niet op komt dagen.
Spreek van te voren af wat voor autoversiering je wilt.
Regel je bruidsauto 1 jaar van te voren, de populaire trouwauto's zijn al vroeg bezet.

De grootte van de bruidsauto:

Pak een niet te kleine auto ( beenruimte, en je sluier)
Een Kever is leuk, maar niet erg comfortabel.
Dit ook met een oldtimer fiat 500 , je past er bijna niet in.

Het bloemstuk voor de bruidsauto

Je kan er voor kiezen om een traditioneel boeket op de auto te plaatsen, maar er zijn nog tal van andere leuke mogelijkheden. denk aan leuke tule strikken. Kleine trosjes bloemen met strikken aan de zijkant van de auto. Geef je volgstoet ook allemaal dezelfde leuke strikken. Met strikken en tule pimp je een bruidsauto trendy op. Denk eventueel aan het volgvervoer, en de antennestrikjes

Bruidsauto bloemstukdecoratie trouwauto

Goedkope trouwauto

De goedkoopste bruidsauto is nog altijd de auto van vrienden, jezelf, of van familie.
Heb je geen voorkeur voor een bepaalde auto zoals een oldtimer, of Limo, kijk dan eerst
bij vrienden of familie of die een geschikte auto hebben. Ze zullen vereerd zijn als jullie vragen
deze te mogen gebruiken als trouwauto.

Meest voorkomend trouwvervoer zijn:

Excalibur, Limousine, Mercedes, Rolls-Roys, Oldtimers, Trouwkoetsen,
Bentley, Daimler, Citroen Traction, Hummer

Bijzonder trouwvervoer:

De trouwkoe, de Tuk Tuk, Scooter, Truck, Motor met zijspan, Riksjas,

Ook de trouwkoets blijft bij vele bruidsparen erg geliefd.

Naast de bijzondere uitstraling biedt een oldtimerbus tal van voordelen. Zo komen op jullie trouwdag al je gasten tegelijk aan bij de trouwlocatie en bespaart u uw gasten eventuele parkeer ergernissen.

Trouwvervoer in :Achterhoek Alkmaar Almere Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Dordrecht Eindhoven Enschede Haarlem Helmond hilversum leiden Maastricht Nijmegen Rotterdam Tilburg Venlo Zaanstreek ZwolleDrenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland - Heel Nederland

Categorie trouwvervoer

Zoek de kleur voor je trouwauto

Trouwvervoer blauw trouwvervoer roze Trouwvervoer geelTrouwvervoer oranje trouwvervpoer paars trouwvervoer groen Trouwvervoer rood trouwvervoer zwart trouwvervoer wit trouwvervoer bruintrouwvervoer-grijs

Blog artikelen

Meer onderwerpen