Bruidskapsels

Bruidskapsels

Het bruidskapsel is één van de belangrijkste aspecten voor de bruid "Als je haar maar goed zit" Zo zagen we in de 80's uitgebreide Franse vlechten en grote krullen, de 90's slanke rechte stijlen, en nu de gebeeldhouwde krullen en zachte romantische stijlen.
Iedere bruid is speciaal en iedere bruid is uniek, de aandacht voor detail is van uiterst belang of het haar is opgestoken of lang en vloeiend los mag hangen, je weelderige krullen hebt of het haar kort is, het moet perfect zijn. Het is jouw dag dus durf als je dat wil als een filmster voor het voetlicht te treden.

Hoe houd ik mijn trouwkapsel de hele dag goed in model

Reinig ongeveer één week voor de bruiloft je haar extra goed en vermijd vervolgens gel, haarspray en andere stylingsproducten. Je haar is hierdoor lichter en op de grote dag beter in model te brengen.Breng op de ochtend van je bruiloft een stylingsspray aan op je natte haar en laat de kapper het in het gewenste model brengen en fixeren. Neem voor tijdens de dag een klein flesje spray of wax mee.

Tips voor je bruidskapsel

Bij het kiezen van je bruidskapsel kijk eerst eens even naar wat modellen je aanspreken.
Neem eventueel wat fotomateriaal mee naar je kapper, en bespreek met je bruidskapper wat de mogelijkheden zijn. Misschien brengt hij je wel op een heel andere schitterend idee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trends

Veel Volume in je haar en veel nephaar.
Er komen steeds meer en betere haarverzorgingsproducten, en de haarextenties worden ook steeds mooier en beter. Gebruik van Haarextenties kunnen prachtige bruidskapsels opleveren.
Maar jammer genoeg is het hebben van mooi en gezond haar/en of extensies alleen niet genoeg.
Je moet ook nog een kapper zien te vinden die verstand heeft van bruidskapsels, en op de hoogte is van de nieuwe trends. Je kunt zelf bijdragen aan een goed eindresultaat door je eerste bezoek aan je kapper goed voor te bereiden. Zoek naar voorbeelden van kapsels die jou aanspreken. Laat deze zien, en vraag of hij deze kun uitvoeren.

Haaraccessoires horen erbij

Felle kleuren: Zowel op het gebied van bruidsmode als van accessoires en make-up. Je kunt de haaraccessoires hier perfect op afstemmen.Veel grote nep bloemen. Soms lijkt het wel of bruiden hun bruidsboeket op het hoofd dragen. Accessoires zijn een belangrijk detail voor het bruidskapsel, je hebt tal van haarsieraden.
Denk hierbij aan: Tiara's, diadeem, sluier, haarspelden, bloemen, strasssteentjes pareltjes, je hebt talloze accessoires.

Bruidskapsel met Vlechten

Er zijn tijden geweest dat vlechten oubollig waren, maar nu zijn ze Hot en trendy.
Een vlecht aan de zijkant gedragen is echt een trend, niet alleen voor bruiden, maar je ziet ze overal in het dagelijkse leven.
Je hebt verschillende soorten vlechten zoals: De basis vlecht, De Franse vlecht, De 3 in 1 vlecht, Visgraatvlecht. Bekijk de video hoe je deze vlechten uitvoert.


Vintage kapsels

Als je denkt aan vintage kapsels denk je aan oude films en iconische beroemdheden die we nog steeds liefhebben en aanbidden vandaag de dag , zoals Audrey Heburn, Rita Hayworth, Louise Brooks, Mia Farrow, Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor, Grace Kelly, Twiggy en Farah Fawcett .
Het is een trend die steeds populairder word vooral bij bruiden, dus we konden het niet weerstaan ​​om een paar fantastische vintage kapsels op te zoeken, om je misschien te helpen met de planning van je vintage bruiloft.
Met het internet, kun je gemakkelijk ideeën opdoen voor een vintage kapsels, met een paar pennen, rollers en een beetje gel, kun je zelf al een beetje experimenteren.
We vonden een aantal fantastische foto's en mooie ideeën voor uw bruiloft check ze hieronder.

Haarstijl vintageVintage haarstijl 30

Vooral de mooie spelden zijn een must voor een vintage kapsel

Vintage bruid jaren 20Vintage stijl bruidskapsel met birdcage

Vintage stijl jaren 20 de tijd van de charleston, met als kenmerk de haarbanden

vintage stijl met bloemenhaarsieraden vintage

Vooral de applicaties en kleine sluiertjes horen zeker bij de vintage look

Charleston vintageVintage kapsels

Ook deze haarbanden zijn prachtig voor de meer flower power vintage bruid.

Deel

Categorie Beauty

  • Bruidskapsel en haarsieraden
  • Bruidskapsel voorbeelden
  • Haaraccessoires bruid
  • Haar sieraden en gezichtsvorm
  • Welk bruidskapsel past bij mij
  • Blog artikelen

  • Bruidskapsels met vlechten
  • Retro bruidskapsels